+358 45 137 9338 
tuotetta 0,00 €
0
tuotetta 0,00 €
0

MIKSI PAISTETTUA LIHAA ON VAIKEA PURESKELLA JA MIKSI SE EI OLE MEHUKASTA?

Sinä ihannoit mehukasta, kevyesti paistettua lihaa! Kukaan meistä tuskin himoitsee pihviä, jota on vaikea pureskella ja on kuivaa? KAMADO BONO pitää lämmön ja kosteuden tasaisena grillin sisällä ja samalla säilyvät myös pihvin nesteet sen sisällä. Kannella varustetut grillit säilyttävät hyvin lämpönsä ja tarvitsevat myös vähemmän energiaa lämmön ylläpitämiseen. Grillin ainutlaatuinen muoto jakaa lämmön tasaisesti koko grillausalueelle, kun taas esimerkiksi kaasugrillissä pihvit paistuvat pääasiassa alapuolelta ja kaasuliekin lämpö karkaa suurimmaksi osaksi ilmaan.

KAMADO BONO ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa lämmön tasaisen jaon koko grillin sisällä ja grillattava ruoka kypsyy nopeammin ja vähemmällä kuivumisella, kun kosteus ei karkaa grillin sisältä ja nesteet lihasta.

KAMADO BONO:ssa on tiivis suljettu rakenne, joten tarvitset vähemmän hiiltä saavuttaaksesi halutun paistolämpötilan.